مراحل طلاق توافقی در مشهد

خانواده

5 / 5. تعداد رای: 4

مراحل طلاق توافقی در مشهد چیست؟ برای طلاق توافقی در مشهد باید چیکار کرد؟ با توجه به این دو سؤال بنده تصمیم گرفتم که یک مقاله جامع و کامل برای شما کاربران عزیز آسا وکیل بنویسیم. در این مقاله سعی کردم در هریک از مراحل به ریز جزئیات اشاره کنم تا بتوانید بدون نیاز به وکیل خودتان پروسه طلاق توافقی را طی کنید.

در همین راستا با توجه به درخواست مکرر کاربران آسا وکیل، در این بخش شما را با مراحل طلاق توافقی بدون وکیل آشنا می کنم.

مقاله: بهترین وکیل طلاق توافقی در مشهد

توجه: دقت داشته باشید که مراحل طلاق توافقی در مشهد با سایر شهرها یکسان است. بنابراین چنانچه شهر محل سکونت شما متفاوت است؛ این مقاله برای شما نیز مفید خواهد بود.

مقاله: وکیل مهریه در کرج

مشاوره خانواده اجباری

در طلاق های غیر توافقی، ارجاع زوجین به داوری است که در طلاق توافقی این مرحله حذف شده و به جای آن زوجین به یکی از مراکز مشاوره خانواده ارجاع داده می شوند.

البته مطابق ماده 25 قانون حمایت خانواده، زوجین می توانند خود از ابتدا به این مراکز مراجعه کنند.

زوجین در این مرحله بعد از گذراندن دوره های مشاوره، گواهی عدم انصراف از طلاق دریافت می کنند.

تقدیم دادخواست

در حال حاضر، هرگاه زن و شوهر تمایل داشته باشند که به صورت توافقی از هم جدا شوند، باید یکی علیه دیگری، در گذشته به دادگاه و اکنون به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست داده و تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید.

در ماده 26 قانون حمایت خانواده عنوان شده:

«در صورتی که طلاق، توافقی یا به درخواست زوج باشد، دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام و اگر به درخواست زوجه باشد؛ حسب مورد، مطابق قانون به صدور حکم الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت می کند.»

تعیین وقت دادرسی

پس از ثبت دادخواست، دادگاه زمانی را تعیین می کند برای حضور زوجین، که این تاریخ حضور در (سامانه ثنا) قابل مشاهده خواهد بود.

بدین طریق که ابتدا از طریق پیامک، صدور ابلاغیه به اطلاع زوجین می رسد سپس آن ها با مراجعه به سامانه ثنا می توانند از تاریخ تعیین شده برای رسیدگی مطلع شوند.

(سامانه ثنا؛ سامانه الکترونیکی ابلاغ اوراق قضایی)

حضور در جلسه دادگاه خانواده مشهد طلاق

پس از اینکه زوجین از تاریخ تعیین رسیدگی مطلع شدند، حال باید در زمان تعیین شده با مدارک مورد نیازشان به همراه وکلای خود در دادگاه حضور پیدا کنند.

حضور در جلسه دادگاه ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم
حضور در جلسه دادگاه ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم

بنده به عنوان یک وکیل طلاق توافقی در مشهد به شما اکیداً توصیه می کنم، پیش از حضور در جلسه دادگاه حتماً از جلسات مشاوره حقوقی طلاق توافقی استفاده کنید.

البته که ما در آسا وکیل همچنان در کنار شما هستیم.

مشاوره در دادگاه خانواده مشهد طلاق

از وظایف مراکز مشاوره خانواده، ارائه مشاوره به زوج هایی است که تمایل دارند با توافق از یکدیگر جدا شوند.

حال طبق ماده 19 قانون حمایت خانواده، مراکز مشاوره خانواده ضمن ارائه خدمات مشاوره ای به زوجین، خواسته های دادگاه را در مهلت مقرر اجرا و در موارد مربوط سعی در ایجاد سازش می کنند.

مراکز مذکور در صورت حصول سازش به تنظیم سازش نامه مبادرت و در غیر این صورت نظر کارشناسی خود در مورد علل و دلایل عدم سازش را به طور مکتوب و مستدل به دادگاه اعلام می کنند.

سپس دادگاه با ملاحظه نظریه کارشناسی مراکز مشاوره خانواده به تشخیص خود مبادرت به صدور رأی می کند.

اخذ گواهی بکارت و آزمایش بارداری

از لازمه های صدور گواهی عدم امکان سازش، اخذ گواهی بکارت و احراز باردار بودن یا نبودن زوجه است.

اخذ گواهی بکارت و آزمایش بارداری ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم
اخذ گواهی بکارت و آزمایش بارداری ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم

روش های احراز عدم بارداری زوجه

اقرار زوجه: اگر زوجه اقرار کند که باردار نیست دلیل کافی نبوده و در هر صورت دادگاه او را به آزمایشگاه جهت تست بارداری ارجاع خواهد داد و زمانی که زوجین برای اجرای صیغه طلاق به دفتر طلاق مراجعه می کنند، در دست داشتن گواهی عدم بارداری اجباری است.

مراجعه به آزمایشگاه: این روش زمانی کاربرد دارد که قبل از اینکه دادگاه زوجه را به آزمایشگاه ارجاع دهد؛ زوجه شخصاً به آزمایشگاه رفته و با در دست داشتن گواهی عدم بارداری خود به دادگاه مراجعه کند که در این صورت پس از مراحل لازم و صدور گواهی عدم سازش توسط دادگاه با تکمیل بودن مدارک، زوجین می توانند به دفاتر طلاق جهت اجرای صیغه طلاق مراجعه کنند.

اتفاق نظر زوجین بر وجود جنین: اگر زوجین هر دو بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند دیگر نیازی به آزمایش نیست و این موضوع، یعنی وجود جنین، در گواهی عدم سازش عنوان می شود.

استثنائات لزوم گواهی عدم بارداری

اگر زوجه باکره باشد؛ بدیهی است که نیازی به آزمایش بارداری نیست، بلکه دادگاه او را به پزشکی قانونی جهت اخذ گواهی سلامت بکارت ارجاع می دهد.

کاربر گرامی آسا وکیل دقت داشته باشید که زوجه یائسه نیازی به ارائه گواهی عدم بارداری ندارد.

حضور مجدد در دادگاه خانواده مشهد طلاق

پس از اقدامات لازم که در بالا خدمتتون عرض کردم با ارائه تمامی مدارک به دادگاه خانواده (توسط زوجین یا وکلای آن ها)، دادگاه اقدام به صدور رأی (گواهی عدم امکان سازش) می نماید.

مراجعه به دفتر طلاق ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم
مراجعه به دفتر طلاق ، مراحل طلاق توافقی در مشهد ، مراحل طلاق توافقی بدون وکیل ، برای طلاق توافقی کجا باید رفت ، درخواست طلاق توافقی ، مراحل طلاق توافقی ، چگونه طلاق توافقی بگیریم

پس از اینکه گواهی عدم امکان سازش صادر شد این گواهی باید ظرف مدت 3 ماه جهت اجرا و ثبت طلاق به یکی از دفاتر رسمی طلاق ارائه شود؛ در غیر این صورت گواهی باطل می شود.

با باطل شدن گواهی عدم امکان سازش، تمامی توافقاتی که گواهی مزبور بر مبنای آن صادر شده نیز ملغی می گردد.

در این مقاله سعی کردم مراحل طلاق توافقی در مشهد را به طور کامل برای شما شرح دهم تا بدون نیاز به وکیل خودتان بتوانید این مسیر را طی کنید.

اگر هنوز ابهامی در مورد مراحل طلاق توافقی برای شما وجود دارد و یا نیاز به یک وکیل کارکشته دارید، می توانید جهت رزرو وقت مشاوره با ما تماس بگیرید.

[elfsight_click_to_call id=”2″]

گروه وکلای آسا وکیل:

مقاله ای که مطالعه کردید با زحمت فراوانی توسط تیم تولید محتوای آسا وکیل نگارش شده است، امید داریم که به این فرهنگ صحیح احترام گذاشته و از کپی کردن محتوا آن هم بدون ذکر منبع (آسا وکیل)، خودداری نمایید.

مقالات دعاوی خانواده:

آیا نظر و یا سؤالی در مورد این مقاله دارید؟

7 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک خانم ۳۵ ساله هستم که به دلایل مشخص تمایل به طلاق توافقی از همسرم دارم، دو فرزند دارم که فرزند اولم پسر ۱۰ ساله است و حق حضانت نیز با بنده است و یک دختر ۳ ساله نیز دارم، هیچ تمایلی به دعوا و کشمکش ندارم و دوست دارم به صورت کاملا توافقی و دوستانه از همسرم طلاق بگیرم، لطفا در این جهت بنده رو راهنمایی بفرمایید
    سپاسگزارم

    پاسخ
    • منم دقیقا با شرایط مشابه ایشون متقاضی راهنمایی برای طلاق توافقی هستم و می‌خوام از خانمم جدا بشم. یه پسر ۹ ساله و یک دختر ۵ ساله دارم. دلایلی هم دارم برای درخواست طلاق ولی قابل اثبات نیست، میخواستم ببینم این قضیه مشکلی برای طلاق پیش نمیاره؟

      پاسخ
  • سلام من یه مرده ۳۵ ساله هستم ودوفرزند دارم پسرم ۷ سالهش است دخترم ۴سالش است من و خانمم میخواهیم سریع از هم به صورت توافقی جدا بشیم حالو و حوصله دادگا ومشاوره راهم نداریم زندگیمون به اخر رسیده

    پاسخ
    • محمد عباسی
      اردیبهشت 4, 1401 02:51

      با سلام.
      ضمن ابراز تاسف بایت این موضوع، جهت دریافت مشاوره و اخذ وکالت، در روزها و ساعات مشخص شده در سایت با ما تماس بگیرید.

      پاسخ
  • احمد علیزاده
    اردیبهشت 16, 1401 18:28

    سلام . ما کمتر از سه ماهه عقد کردیم و میخوایم جدا بشیم. آیا تمام این مراحل برای ما هم باید انجام بشه؟

    پاسخ
  • سلام من خانومم ۵ ماهه بارداره میخوایم طلاق بگیریم لطفا راهنمایی کنید .

    پاسخ
    • محمد عباسی
      مهر 24, 1401 12:47

      سلام.

      شماره های تماس جهت رزرو وقت مشاوره داخل سایت قرارداده شده برای این منظور.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید