طلاق فوری در مشهد

خانواده

5 / 5. تعداد رای: 6

طلاق فوری در مشهد چگونه انجام می شود؟ مراحل طلاق توافقی در مشهد چیست؟ دو تا از سؤالات رایجی است که بسیاری از مراجعین آسا وکیل قبل از طی کردن پروسه طلاق توافقی در مشهد از بنده می پرسند. در این مقاله مدت زمان پروسه طلاق توافقی را بر اساس مدت زمان هر مرحله برای شما به طور کامل شرح داده ام. پس از خواندن این مقاله می توانید با دید کامل این پروسه را طی کنید.

مقاله: وکیل طلاق توافقی در مشهد

امّا بپردازم به اصل موضوع…

درخواست طلاق اینترنتی

ابتدا هر دو یا یکی از زوجین و یا وکیل (آسا وکیل) مربوطه شان، می بایست به سامانه نوبت دهی طلاق توافقی (سامانه تصمیم) مراجعه کنند و مطابق خواسته سامانه مذکور مشخصات خود را وارد کنند.

مقاله: هزینه وکیل برای طلاق در مشهد

در آخر با تأیید اطلاعات و دریافت کد پیگیری، آدرس و تلفن مرکز جامع نمایش داده می شود.

توجه: در سامانه تصمیم، نوبت گیری، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری، اینترنتی خواهد بود.

سپس دادگاه موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع می دهد. در صورت عدم انصراف متقاضی از طلاق توافقی، مرکز مشاوره خانواده موضوع را با مشخص کردن موارد توافق جهت تصمیم نهایی به دادگاه منعکس می کند.

تعداد جلسات مشاوره الزامی حداقل 5 جلسه است که 45 تا 3 ماه زمان می برد.

دقت داشته باشید که این مدت زمان بستگی به شرایط زوجین و مرکزی که انتخاب می کنند، دارد.

توصیه می کنم برای انتخاب مرکز بهتر و صرفه جویی در مدت زمان مشاوره با وکلای آسا وکیل مشورت لازم را به عمل آورید.

پس از صدور رأی دادگاه، زوجین در فرصت 3 ماهه می توانند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت طلاق توافقی بروند. در غیر این صورت، گواهی صادر شده از درجه اعتبار ساقط است.

پس طلاق توافقی در مشهد چقدر زمان میبرد؟ حداکثر 3 ماه. البته اگر همه چیز مطابق با استانداردهای حقوقی پیش برود.

این تا اینجا امّا…

مشاوره اجباری طلاق توافقی

اجباری بودن مشاوره طلاق توافقی نشأت گرفته از ماده 25 قانون حمایت از خانواده می باشد که دادگاه را ملزم به ارجاع زوجین به مشاوره خانواده می کند.

متن قانون به شرح زیر است:

«در صورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتدا در مراکز مذکور مطرح کنند.»

مشاوره اجباری طلاق توافقی چیست و چگونه باید برای آن اقدام کرد، طلاق فوری در مشهد ، طلاق توافقی چقدر زمان میبرد ، سایت ثبت نام طلاق توافقی مشهد
مشاوره اجباری طلاق توافقی چیست و چگونه باید برای آن اقدام کرد، طلاق فوری در مشهد ، طلاق توافقی چقدر زمان میبرد ، سایت ثبت نام طلاق توافقی مشهد

برای حضور در جلسات مشاوره ابتدا زوجین باید در سامانه تصمیم (سامانه ای که جهت نوبت دهی ایجاد شده است) ثبت نام کنند.

انتخاب زمان حضور و مرکز غربالگری، می تواند اختیاری و توسط زوجین انجام گیرد. سپس زوجین در تاریخ تعیین شده به مرکز غربالگری مراجعه می کنند تا به یکی از مرکزهای مشاوره معرفی شوند.

پس از آن که جلسات مشاوره به اتمام رسید (که معمولاً 5 جلسه است) اگر سازش بین زوجین برقرار نشود و همچنان تصمیمشان جهت طلاق توافقی به قوت خود باقی بماند، مرکز مشاوره مذکور گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می نماید.

بعد از دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز مشاوره، نوبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی می رسد که باید در دفاتر خدمات الکترونیک انجام شود.

با ثبت دادخواست در این دفاتر و صدور ابلاغیه توسط دادگاه، زوجین باید در مدت مشخص شده در ابلاغیه در دادگاه حضور پیدا کنند.

جهت تسهیل این مراحل، حضور یک وکیل مجرب به شدت کمک کننده است و حتی می توانید ثبت دادخواست در دفاتر خدمات الکترونیک، حضور در دادگاه و حتی دفتر طلاق را به وکلای خبره آسا وکیل بسپارید.

مراکز غربالگری در طلاق توافقی

زمانی که زوجین در سامانه تصمیم ثبت نام می کنند، همراه با تعیین زمان مراجعه، یک کد رهگیری نیز به آن ها داده می شود.

روش کار مراکز غربالگری در پروسه طلاق توافقی ، طلاق فوری در مشهد ، طلاق توافقی چقدر زمان میبرد ، نوبت دهی طلاق مشهد ، درخواست طلاق اینترنتی مشهد
روش کار مراکز غربالگری در پروسه طلاق توافقی ، طلاق فوری در مشهد ، طلاق توافقی چقدر زمان میبرد ، نوبت دهی طلاق مشهد ، درخواست طلاق اینترنتی مشهد

با مراجعه به مراکز غربالگری، زوجین باید فرم سؤالات را تکمیل کنند و پس از اصرار زوجین به طلاق توافقی به مراکز مشاوره خانواده (مشاوره اجباری) ارجاع داده می شوند.

امیدوارم که این مقاله به خوبی به سؤال مطرح شده پاسخ داده باشد.

در صورتی که هنوز برای شما ابهامی وجود دارد، می توانید جهت رزرو وقت مشاوره با ما تماس بگیرید.

[elfsight_click_to_call id=”2″]

گروه وکلای آسا وکیل:

مقاله ای که مطالعه کردید با زحمت فراوانی توسط تیم تولید محتوای آسا وکیل نگارش شده است، امید داریم که به این فرهنگ صحیح احترام گذاشته و از کپی کردن محتوا آن هم بدون ذکر منبع (آسا وکیل)، خودداری نمایید.

مقالات دعاوی خانواده:

آیا نظر و یا سؤالی در مورد این مقاله دارید؟

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام من شوهرم طلاق میخواد،ولی من نمیخوام،توی سامانه تصمیم درخواست طلاق توافقی میاد ولی من توافق نمیکنم باهاش،چقدامکانش هست برگردیم سرزندگیمون،یه پسر۵ساله داریم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید