مهلت پرداخت جریمه کمیسیون ماده 100

ویدیوهای کمیسیون ماده 100

1 / 5. تعداد رای: 2

مهلت های مقرر قانونی در جریان رسیدگی در کمیسیون ماده 100

  1. مهلت مأمور شهرداری پس از تعطیلی محل؛ جهت ابلاغ موضوع تخلف به کمیسیون ماده 100
  2. مهلت حق دفاع در کمیسیون ماده 100
  3. نحوه محاسبه مهلت های قانونی – (روز ابلاغ و روز اقدام)
  4. مهلت تشکیل جلسه و اتخاذ تصمیم در کمیسیون ماده 100
  5. مهلت اعتراض به رای بدوی کمیسیون ماده صد
  6. مهلت اعتراض از رای کمیسیون تجدید نظر به دیوان عدالت اداری (این مهلت برای افرادی که در خارج از ایران زندگی می کنند نیز؛ توضیح داده شده است)

مقاله: تبدیل رای تخریب به جریمه

تذکر: پیرامون هریک از مهلت های قانونی زیر، نکات بسیار مهمی گفته شده است که می توانید از آن ها در جهت ابطال رای کمیسیون ماده صد در دیوان عدالت اداری؛ استفاده کنید.

نکته: حتی اگر امکان تجدیدنظر خواهی را از دست داده باشید، باز هم می توانید از رای قطعی کمیسیون ماده 100 به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید.

با ادامه ویدیوهای کمیسیون ماده 100 در وب سایت گروه وکلای آسا وکیل همراه باشید.

[elfsight_click_to_call id=”1″]

گروه وکلای آسا وکیل:

مقاله ای که مطالعه کردید با زحمت فراوانی توسط تیم تولید محتوای آسا وکیل نگارش شده است، امید داریم که به این فرهنگ صحیح احترام گذاشته و از کپی کردن محتوا آن هم بدون ذکر منبع (آسا وکیل)، خودداری نمایید.

ویدیوهای کمیسیون ماده 100:

آیا نظر و یا سؤالی در مورد این مقاله دارید؟

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با سلام
    بنده یکواحد آپارتمان 90 متری با 292 متر عرصه( عرصه و اعیان) و پارکینگ مشاعی ببرای یکدستگاه سواری سال 1392 بصورت پیش فروش خریدم. سازنده تخلف ساختمانی نموده و همه عرصه و پارکینگ را تبدیل به تجاری و به کمسیون ماده 100 رای تخریب گرفته و پس از شکایت به دیوان مجدد ارجاع به کمسیون ماده 100 و تبدیل به جریمه و پس از پرداخت ، سند مالکیت گرفته و به فروش رسانده است. که این مراحل را بنده ( پیش خریذار ) بعد از تحویل مبیع (چند سال تاخیر) متوجه شدم. بعد از 6 سال سازنده را الزام به تنظیم سند نمودم ( رای گرفتم). چگونه میتوانم برای تخلفات سازنده تخریب بگیرم؟
    آیا بنده ( پیش خریدار ) در عرصه و پارکینگ تخلف شده حق مالکیت مشاعی دارم یا خیر؟
    اگر سند رسمی بزنیم آیا حق و حقوق بنده نسبت به عرصه و پارکینگ از بین میرود؟
    آیا اعتراض ثالث به رای کمسیون ( 5 سال گذشته ولی بنده تازه متوجه شدم.) میتوانم به دیوان شکایت کنم؟
    لطفن راههنمایی بفرمایید. با تشکر

    پاسخ
  • با سلام: خواهشمندم بفرمایید که بعد از رای کمیسیون ماده ۱۰۰ مبنی بر اخذ جریمه شهرداری باید عوارض قانونی را اخذ کند تا پایان کار را صادر کند آیا شهرداری مجاز است به بهانه ماده ۱۰۰ علاوه بر جریمه ماده ۱۰۰ عوارض صدور پروانه را ۲ یا ۳ برابر حساب کند و معافیت قانونی مانند جانبازی و احتساب پروانه قبلی را باشد اینکه شهرداری فیش صادر نمود که واریز کنم بعد پروانه ساخت را صادر نماید اما با وجود پرداخت فیش به بهانه ساخت بدون پروانه به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع نمود که نهایتا جریمه شدم حالا شهرداری فیش صادره قبلی را که معافیت را حساب کرده بود را منظور نمی کند و فیش جدیدی که چندین برابر قبلی است ( قبلی ۵۲۵ میلیون تومان که پرداخت نمودم و جدید ۱۵۰۰یک میلیارد و پانصد میلیون تومان) صادر کرده آیا چنین کاری قانونی است مگر به خاطر یک جرم می شود محکوم را ۲ بار مجازات کرد .
    در قانون شهرداری هم ذکر شده بعد از جریمه عوارض قانونی اخذ و پایان کار صادر شود، چرا شهرداری عمل به قانون نمی کند آیا می توانم در کمیسیون ماده ۷۷ به حق خود برسم و یا حداقل مبلغ فوق را با تقسیط ۳۶ ماه پرداخت نمایم.
    ممنون از پاسخ شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید